Vad är det som gör oss speciella?


Högutbildad personal
Som pionjärer inom utvecklingen av kompositmaterial kan Elektro-Isola dra nytta av mer än 80 års erfarenhet. Många av våra medarbetare har varit hos oss i åtskilliga år, och de har stor erfarenhet av tekniska laminat och hur de används. Vi lägger dessutom stor vikt vid att vår personal löpande deltar i fortbildningskurser. 
 
Avancerad CNC-bearbetning
Vi använder state-of-the-art-teknik vid tillverkningen av skräddarsydda maskindelar till en rad specialiserade industrier. Vår högutbildade personal kan bearbeta plattor till i princip varje form av monteringsfärdiga komponenter.
 
Sträng kvalitetskontrol
Vårt interna laboratorium genomför konstant tester för att säkerställa att vi lever upp såväl till våra egna stränga krav som till olika internationella kvalitetskrav. Elektro-Isola har varit certifierade i enlighet med ISO 9001 sedan 1995.
Specialtillverkade kompositmaterial
Om du har behov av kompositmaterial med specifika egenskaper, som inte omfattas av våra standardprogram, är du välkommen att kontakta våra experter som tillsammans med dig finner den lösning som passar just dina behov. 

Ett flexibelt system
Vår produktionsapparat uppfyller marknadens krav på snabb reaktion på kundönskemål, snabb omställning av produktionen samt korta leveranstider – varje gång.