Egenskaperna för våra material: Få en fullständig överblick!

Oavsett om du letar efter ett material med hög hållfasthet, exceptionella elektrotekniska egenskaper eller något annat, kan du nu skaffa dig en fullständig överblick över egenskaperna för våra material tack vare vår nya materialöversikt.

Jämför enkelt flera olika material

Översikten är särskilt smart om du inte bara är intresserad av en materialegenskap, utan vill jämföra materialen utifrån flera olika parametrar. Samtidigt ger den dig en fullständig överblick över värdena för alla våra material. Kanske visar det sig att det material du använder för närvarande kan ersättas med något av våra andra material?

Vi vill att du alltid får den lösning som är mest optimal för dig. Därför är våra specialister alltid tillgängliga med vägledning om valet av det perfekta materialet just för dig. De kan våra material in i minsta detalj och ger dig råd så att du alltid får rätt lösning.

Glöm inte att specificera alla krav

Vi är specialiserade på både tillverkning av våra egna kompositmaterial samt avancerad bearbetning av dem. Vi kan därför garantera att du kommer att få färdiga komponenter som uppfyller alla dina krav tack vare vår kompetenta och erfarenhetsbaserade vägledning. Det som inte nödvändigtvis framgår av materialens egenskaper är hur lätt eller svårt det är att bearbeta ett material.

Om du ställer höga krav på till exempel toleranser, planhet, rundhet eller liknande, kan det därför vara nödvändigt att välja ett material framför ett annat, även om du direkt kan välja mellan flera material baserat på egenskaperna. Dessutom kan det finnas materialval som är smartare än andra om kraven för den färdiga komponenten inte är lika höga.

Allt detta är vi redo att ge dig råd om: Kontakta oss, berätta om dina behov, så hittar vi den perfekta lösningen för dig!

Ladda ner översikten

Här kan du ladda ner översikten för rör.

Här kan du ladda ner översikten för plattor.

Leta efter specifika värden med vår materialsökare

Har du förresten hört talas om vår materialsökare? I materialsökaren kan du leta efter exakt de värden du behöver. När du har hittat materialet kan du ladda ner både tekniska och säkerhetsrelaterade datablad för det enskilda materialet.

Gå till materialsökaren här.

Egenskaperna för våra material: Få en fullständig överblick!

Flera Nyheter

Nyheter