Eldsjäl från Elektro-Isola nominerad till Årets mentor 2021

Vi kan nu med stor stolthet berätta att vår Production Manager Geert Krogsgaard är en av de fem nominerade till utnämningen av Årets mentor i Vejle kommun 2021.

Människokännare med fokus på det enkla

Geert är dagchef på en av våra bearbetningsavdelningar, vilken består av omkring 35 personer uppdelat mellan dag-, kvälls- och nattskift. Geert ansvarar även för alla våra praktikanter och den utbildningsprocess de går igenom hos oss.

Vare sig det gäller fast anställda eller praktikanter har Geert alltid djup respekt för den enskilda personens kvaliteter, både sociala och yrkesmässiga. Själv uttrycker han det så här:

BFM0455

”När medarbetarna känner sig uppskattade blir vårt samarbete mycket bättre. Jag försöker ta hand om varje enskild individ så att alla får utvecklas och visa upp den absolut bästa versionen av sig själva.”

Geert Krogsgaard, Production Manager

Det arbete Geert utför varje dag är helt unikt och baseras på medarbetarnas behov. Under de 16 år Geert har varit anställd hos oss har han inte bara hjälpt massor av medarbetare; han har även gjort verklig skillnad för många av dem.

Ingen är för stark för att komma till Geert

Den omsorg, närhet och trygghet som Geert ger våra praktikanter – och även våra övriga medarbetare – gör att till och med de som till ytan är stora och starka individer söker upp Geert om det är något som trycker dem. För de vet att Geert lyssnar, tar dem på allvar och går till handling.

Geert drar sig inte för att blanda in den närmaste familjen, göra ett kvällsbesök eller något helt annat. Viktigast av allt är dock att han alltid gör det på ett respektfullt sätt, under ordnade former och med den enskilda individen i fokus. För honom är nämligen det viktigaste att den människa vi vill investera vår tid i inte åsidosätts på grund av andra utmaningar.

Utanför jobbet är Geert också inblandad i volontärarbete. Han arbetar bland annat med att förbättra ramarna och villkoren för praktikanter i allmänhet.

Den mänsklighet, empati och handlingskraft som Geert lägger i arbetet med människor – oavsett om det rör hans arbete här på Elektro-Isola eller i samband med hans volontärarbete – är helt unik. Geert har en personlighet och förmåga att se den enskilda individen för det hen verkligen är, och det gör honom till en enastående mentor som är förtjänt av det största erkännandet för sitt arbete med att utveckla och hjälpa andra.

Årets mentor i Vejle kommun 2021 tillkännages tisdagen den 30 november 2021.

Flera Nyheter

Nyheter