Möt oss på CWIEME Berlin 2022

Efter två år med avbokningar i coronapandemins tecken är CWIEME Berlin äntligen redo att slå upp dörrarna till Europas ledande mässa med fokus på teknologisk utveckling av transformatorer, elektriska motorer, generator- och transformatortillverkning, E-mobilitet samt spollindning.

Här samlas över 6700 specialister varje år för att bli inspirerade till innovativa lösningar inom global elektroteknisk utveckling och ingenjörsvetenskap.

Presentation av innovativ produktnyhet

Och vi på Elektro-Isola är självklart på plats vid monter 1.2/E30 där vi inte bara bjuder på mässans bästa kaffe: Vi har också med oss en spännande produktnyhet som har utvecklats med fokus på den gröna övergångens speciella behov av fantastiska elektrotekniska egenskaper.

Detta innovativa material har bland annat ett krypströmsindex på 600 V och hög mekanisk styrka - helt utan miljöskadliga halogener. Det handlar om vår nya G-Etronax EP 311 HC som vi gläder oss åt att presentera för dig.

Planera din tid och boka ditt möte nu

Om du vill planera din tid som det passar dig bäst så kan du redan nu boka ett möte med oss, där vi kan inspirera dig till din nästa lösning med elektroteknisk och/eller mekanisk komposit.

Kontakta din vanliga kontaktperson för att boka ett möte eller klicka här för att boka online.

Vi ser fram emot att se dig i Berlin 10–12 maj.

Möt oss på CWIEME Berlin 2022

Flera Nyheter

Nyheter