Partnerskap med 200 års erfarenhet

Elektro-Isola har ända sedan 1980-talet samarbetat med Franklin Fibre som är ett amerikanskt företag som specialiserar sig på bearbetning av komposit. Tillsammans har vi inte mindre än 200 års erfarenhet inom branschen.

Det började nästan samma dag

Franklin Fibre har i mer än 30 år varit vår trogna partner i USA. Samarbetet har alltid präglats av pålitlighet, stabilitet och erfarenhet, och därför hänvisar vi våra amerikanska kunder till dem med stort förtroende.

Precis som Elektro-Isola har Franklin Fibre också specialiserat sig på högteknologisk CNC-bearbetning av kompositer. Men det är inte det enda vi har gemensamt. Bara en enda dag skiljer Elektro-Isola och Franklin Fibre i ålder: Franklin Fibre grundades i den östamerikanska delstaten Delaware den 21 februari 1921. Dagen efter, på andra sidan jordklotet, grundades Elektro-Isola i Vejle, Danmark.

Kvalitet är en avgörande parameter

Därför firar både Franklin Fibre och vi vårt 100-årsjubileum i år. Elektro-Isola är därför stolta över att kunna erbjuda erfarenhetsbaserade expertråd och färdiga kvalitetskomponenter som speglar våra många år i branschen – oavsett om du får våra produkter via oss eller Franklin Fibre.

Även Franklin Fibre prioriterar kvalitet, och här är framför allt våra rör en avgörande faktor för de resultat de kan erbjuda sina kunder:

Pre Shot09 UPDATED.00 01 36 22.Still008 (1)

– Rören som Elektro-Isola producerar har den bästa kvaliteten i världen, och det är omöjligt att hitta andra material som uppnår samma kvalitet och hantverk. Detta återspeglas tydligt i de färdigbearbetade materialen.

James E. Vachris lll, Sales & Marketing Manager, Franklin Fibre

Vill du veta mer?

Här på vår webbplats kan din nästa lösning inspireras av våra spännande kundfall. Du hittar också ett stort utbud av materialspecifik information, däribland om våra tre materialgrupper Etronit, Etronax och G-Etronax.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din nästa kundspecifika kompositlösning.

Om du är baserad i USA är du naturligtvis välkommen att kontakta Franklin Fibre direkt, så hjälper de dig med dina frågor och önskemål.

Flera Nyheter

Nyheter