Innovation

Som en av världens ledande leverantörer av kompositmaterial, är innovation och kvalitet grunden för vår fortsatta utveckling av material och komponenter i världsklass.

Vi har sedan 1921 fokuserat på att leverera kompositmaterial av högsta kvalitet. En kvalitet vi aldrig kompromissar med. Förutom utveckling och produktion av våra skräddarsydda material, är våra högteknologiska maskiner och produktionsanläggningar avgörande för att kunna leverera de perfekta resultat som våra kunder förväntar sig. Vi uppdaterar därför regelbundet våra bearbetningsanläggningar så att vi alltid kan erbjuda våra kunder det bästa.

Med avancerad CNC-teknik kan våra kvalitetsfokuserade medarbetare bearbeta plattor och rör till alla typer av monteringsfärdiga komponenter. Detta är möjligt tack vare att vi har en av de mest innovativa och moderna produktionsmetoderna i branschen, som i kombination med inhouse-kompetenser i alla delar av värdekedjan gör att vi kan hantera alla typer av uppgifter: Ingen uppgift är för stor och vi tar oss gärna an en utmaning.  

Våra medarbetare har jobbat hos oss ​​länge och deras kunskaper och kompetenser har inhämtats under många år i branschen. Erfarenhet och engagemang är nyckelord hos oss, och du kommer att märka det både i rådgivningsfasen och efter mottagandet av den färdiga produkten.

Innovation