Träffa Elektro-Isola på årets evenemang för vindkraftsindustrin

Mellan den 27 och den 30 september samlas ledande aktörer inom vindkraftsindustrin på mässan WindEnergy i Hamburg för att få inspiration för nya innovativa, hållbara och optimerade lösningar.

Nu när en stundande energikris i Europa är på tapeten är detta ämne mer aktuellt än någonsin.

En del av den gemensamma danska montern

På WindEnergy Hamburg 2022 får du möjlighet att träffa företag från alla delar av leverantörskedjan inom vindkraftsindustrin.

Elektro-Isola kommer att vara en del av den gemensamma danska montern – Pavilion of Denmark – som omfattar fler än 90 företag och som representeras av den globalt orienterade organisationen Danish Wind Export.

Skräddarsydda lösningar

Här kan du få mer information om våra kompositmaterial och hur vi skapar skräddarsydda lösningar för just dina behov.

Som ledande specialister i ämnet kan vi erbjuda:

  • Vi har utvecklat elektrotekniska och mekaniska kompositmaterial med fokus på framtidens allt striktare krav i mer än 100 år.
  • Kundspecifik bearbetning av färdiga komponenter av högsta kvalitet.

Vårt team består av fler än 150 medarbetare och omfattar specialister med hög kompetensnivå och djupgående kunskaper om branschen. Oavsett vilken utmaning du står inför kan vi hjälpa dig att lösa den.

Om du besöker oss på mässan kan vi diskutera detta vidare ansikte mot ansikte, men du är självklart också alltid välkommen att kontakta oss för mer information.

Vi ser fram emot att träffa dig på WindEnergy 2022 i Hamburg!

Träffa Elektro-Isola på årets evenemang för vindkraftsindustrin

Senaste nytt

Nyheter