Träffa oss på CWIEME Berlin 2023

Den 23–25 maj 2023 kommer en av de största internationella mässorna för den elektrotekniska industrin att hållas: CWIEME Berlin.

Som en av de ledande aktörerna inom elektrotekniska kompositlösningar deltar vi självklart på mässan varje dag, där vi står redo att inspirera dig till din nästa lösning.

Är du specialist inom elektroteknisk industri?

CWIEME Berlin är mötesplatsen för den internationella leverans-, utvecklings- och produktionskedjan inom transformatorer, elmotorer, generatorer, spollindning och E-mobilitet.

Om du arbetar inom något av dessa områden eller i någon annan elektroteknisk bransch, möter du därför ett stort urval av relevanta aktörer på mässan, där även vårt team självklart är redo för ett inspirerande samtal med dig.

Sedan 1921 har vi levererat kundspecifika, innovativa komponenter tillverkade av våra egna kompositmaterial, som har utvecklats och noggrant testats av våra specialister. Det säkerställer att du får färdiga komponenter i avancerade kompositmaterial som uppfyller de höga krav som bland annat den elektrotekniska industrin ställer på egenskaper och prestanda.

Med våra egna specialister inom hela leveranskedjan kan vi hjälpa dig med exakt den lösning ditt nästa projekt kräver för att uppnå dina målsättningar. Vi ser fram emot att berätta om allt detta och mer på CWIEME Berlin 2023.

Boka ett möte med oss och planera ditt besök

Vi finns självklart på plats varje dag i vår monter, 1.2 / E30, som du alltid är välkommen att besöka.

CWIEME Berlin är mycket välbesökt, och det kan vara bra att planera ditt besök i förväg så att du är säker på att få prata med alla du vill.

Via vårt formulär eller din vanliga kontaktperson kan du boka ett möte direkt med oss. Då står vi redo med nybryggt kaffe och full uppmärksamhet på dig.

I år kan du träffa och prata med fem specialister från vårt skickliga team:

  • Axel Rüting – Head of Industrial Components
  • Bjarne Petersen – Head of Product Management
  • Hans Løve – CCO
  • Kristian Heinemann – Head of Transformer Industry Components
  • Willy N. Kristensen – Area Sales Manager

Om du vill boka in ett möte med en eller flera av dem kan du göra det här eller kontakta dem direkt via vår kontaktsida.

Nytt koncept: CWIEME @Connect

I år lanseras det nya mötesprogrammet CWIEME @Connect. Det är ett mötesprogram för alla utställare och besökare, där du som besökare först väljer vem du vill träffa.

Företagen bekräftar sedan din bokning och ni träffas på överenskommen tid i det specialdesignade mötesområdet @Connect.

Om du vill träffa oss via @Connect är det självklart också ett alternativ. Oavsett om vi tar en pratstund i vår monter eller via @Connect ser vi fram emot en spännande dialog med fokus på just dina behov.

Vill du få uppdateringar före mässan?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev där vi bland annat uppdaterar dig med de senaste nyheterna om mässan.

Det tar bara ett ögonblick att registrera sig, och vi lovar att vi bara skickar e-post som vi tror du tycker är spännande och intressant.

Var säker på att få de senaste nyheterna genom att anmäla dig här.


Till sist vill vi bara säga: Vi ser fram emot att träffa dig i Berlin!

Träffa oss på CWIEME Berlin 2023

Senaste nytt

Nyheter